和くら便り
大分県日田市隈にある鉄板焼ステーキのお店です。今の和くらをお知らせする、和くらからのお便りです。
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wakurar

Author:wakurar
大分県日田市・隈にある
鉄板焼ステーキの店
「すてーき茶寮和くら」。
大正6年の土蔵。
正面に沈む夕日。
平成元年open。
和くらからのお便りやお知らせ、
日田そして隈地区の情報などを
お伝えしていくブログです。

「すてーき茶寮 和くら」
〒877-0044
大分県日田市隈2-4-13
tel : 0973-24-2728
fax : 0973-24-2727



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和くらパーティ
1月は10名様前後のパーティーが続いています。
この日は、30名様の茶寮貸切りパーティーでした。

北海道の北あかりを使用し、
厚切りベーコンやマスタードをたっぷり入れたポテトサラダ、
ホシノ天然酵母を使用したプチバケットにはドライフィグを。
ご予約に合わせて焼き上げます。

大分産のサザエはキノコと共にエスカルゴ風に、
モロッコ料理のブリワットは、天領もち豚を使用。

お飲物もお付けして5000円のコースです。

いつもとは少し雰囲気を変えて、
和くらでパーティーいかがですか。

大分県日田市隈2−4−13
「すてーき茶寮 和くら」
0973-24-2728
http://www.wakura.com/
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We have some small party about 10 peaple in January.
It was the party of 30 people on that day.

Dry Figg on home made bread,
a potato salad with fully put thick slice bacon and mustard in.

I gave the escargot style of the turban shell,
berewat Moroccan cuisine.

To a place pleased with more and yet more.
Thank you.

Steak & Tea Salon WAKURA
2-4-13 kuma, Hita-city, Oita, JAPAN
 +81(0)973-24-2728
http://www.wakura.com/
□□□□■□□□□■□□□□■□□□□■










今日の和くら
焼き立てのグジュールの香り。

サラダに使用している「キヌワ」は、
穀物の中で最もたんぱく質を豊富に含んでいます。
プチプチした食感が人気です。

「ご自由にお飲みくださいませ」の
ハーブティー。さらに種類が増えました。

有機農業をされている、
玖珠の芝原さんの卵を使用した「和くらプリン」。
今日はいっぱいショーケースに並んでいます。

もっともっと喜ばれる店へ。

大分県日田市隈2−4−13
「すてーき茶寮 和くら」
0973-24-2728
http://www.wakura.com/
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A fragrance of hot Gougère from the oven.

"Quinoa" using for salad includes protein in richness in cereals most.
The lumpy sensation that is popular.

"Please drink freely", herb tea. Furthermore, kinds increased.

"WAKURA pudding" using the egg of Shibahara Farm where organic farming.
There is a lot in Today's showcase.

Steak & Tea Salon WAKURA
2-4-13 kuma, Hita-city, Oita, JAPAN
 +81(0)973-24-2728
http://www.wakura.com/
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鉄板焼
朝からソースアメリケーヌの香り漂う厨房。

農家さんから元気なラディッシュ頂きました。
先付けに使用。葉っぱまで召し上がっていただきます。

お客様と和くらでお食事。
美味しいなぁ。
目の前で調理され、それをそのまま口に入れ味わう鉄板焼。
素材そのものも目の前にお出ししますので、
当然良いものしか使えません。

もっともっと喜ばれる店へ。

大分県日田市隈2−4−13
「すてーき茶寮 和くら」
0973-24-2728
http://www.wakura.com/
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Tasty fragrance of the source American from WAKURA Kitchen.

A farming family gave a cheerful radish to us.
We use it for amuse. Please have it to a leaf.

I had WAKURA dinner with dear visitor.
Delicious.
Grilling foods on an iron plate (TEPPAN) to be cooked in front,
and to just begin a tongue, and to taste it.
Because We give the material itself in front, naturally only a good thing is usable.

In the world of the beauty,
The world of the meal cannot help being fun when I know the world.

To a place pleased with more and yet more.
Thank you.

Steak & Tea Salon WAKURA
2-4-13 kuma, Hita-city, Oita, JAPAN
http://www.wakura.com/
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あけましておめでとうございます。
2015年あけましておめでとうございます。

本年もどうぞよろしくお願いします。
26回目のお正月です。

始まろうとする一年への望みを温める大切なひととき。

今年も更に精進して参ります。
どうぞ、よろしくお願い申し上げます。

和くら スタッフ 一同

大分県日田市隈2−4−13
「すてーき茶寮 和くら」
0973-24-2728
http://www.wakura.com/
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2015. A Happy New Year.

In this year thank you for your cooperation.
It is the 26th New Year holidays.

An important time to nurse a wish to one year
when I am going to begin in.

I will be devoted more this year.
Thank you.

WAKURA
2-4-13 kuma, Hita-city, Oita, JAPAN
http://www.wakura.com/
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